lord K

Alla inlägg under augusti 2009

Av kent johnsen - 9 augusti 2009 23:19

Först och främst vill jag ge mig själv otroligt mycket cred för att jag lyckades långt över egen förväntan med middagen i fredags. Det var hur gott som helst. Det blev lite över så vi åt resterna till lunch i lördags och det var lika gott då.


Lördagen spenderades sen i Kristianstad på kräftskiva med Leonas familj och vänner och jag hade otroligt kul. Det var väldigt trevliga människor och gott att äta och dricka.


I morgon börjar jobbet igen. Efter fyra veckors ledighet ska man i morgon eftermiddag infinna sig på fabriken och jag skulle ljuga om jag sade att jag ser fram emot det. Men så är det ju... Jobb är jobbigt. Nu ska jag krypa ner i min säng och sova. Jag saknar min älskling redan men hon kommer hit redan på tisdag kväll.

Av kent johnsen - 7 augusti 2009 17:13

Nu är moussakan i ugnan och den blir precis klar när Leona kommer. Underbart. Jag börjar misstänka att jag är lite bättre i köket än vad jag tror att jag är. Det är ingen röra eller nåt. Allt jag använt är diskat och jag har gått ut med soporna också. Fan vad duktig jag känner mig. Nu kan jag slappna av och bara vänta på att köksklockan ringer. Så det blir bra musik och en kall öl. Jag kommer stå på min balkong där det fläktar lite grann för min lägenhet är så nära en bastu man kan komma utan aggregat och träpaneler.

Av kent johnsen - 7 augusti 2009 00:54

I kväll... Eller rättare sagt igår kväll var jag ute med mina kompisar på uteservering och drack öl och snackade skit. Jag älskar det. Verkligen.

Men det jag ser fram emot mest just nu är att om mindre än 18 timmar så kommer min älskling hit och då har jag fixat vegetarisk moussaka (tack Jana) för oss att avnjuta. Eller rättare sagt. Det kan bli för oss att avnjuta men det kan lika gärna gå åt helsike. Jag litar inte på mina förmågor i köket vilket i och för sig gör att jag anstränger mig mer. Blir det skit beställer vi pizza. Det har hänt förr när man känner sg modig nog att experimentera med maten.


Efter det bär det av till vejbystrand för att se när kompisarna spelar Beatles. Det kommer bli kul.

Av kent johnsen - 5 augusti 2009 15:00

Idag har jag äntligen gjort alla inbjudningar till mitt födelsedagskalas den fjärde september. Jag satt med sax, pennor och vattenfärger. Det blev så tjusigt kan ni tro. Efter det har jag inte gjort så mycket. Lekt med katterna, läst serierna jag följer på nätet. (två av dem hittar ni i mina länkar) Snart tänkte jag gå upp till Stoffe och Monica och hämta några magasin till mitt gevär som jag köpt. Men innan dess hoppar jag runt i mi lägenhet och lyssnar på the Donnas på hög volym och spelar luftgitarr så väggarna skakar. Det är en strålande dag.

Av kent johnsen - 4 augusti 2009 11:11

Idag ska jag plantera om mina krukväxter. Eftersom jag inte har gröna fingrar alls så kommer min mor hit och assisterar mig. Eller så kanske det blir mer tvärt om. I vilket fall som helst så kommer hon hit så det blir väl lite kaffe också. Min kusin ska också besöka mig för första gången idag. Hon hörde talas om vår skattjakt och tyckte att det var en kul idé till nollningen i Halmstad där hon pluggar så hon ska få en kopia på listan lagen fick och lite andra tips om vad som kan vara bra att tänka på. Såna saker som jag och Basse kom på under lördagen när det var som jobbigast vill säga.


Jag har också varit en duktig pojkvän och skickat blommor till Leona.

Av kent johnsen - 3 augusti 2009 11:51

Nu ska jag ta mig i ragen och få lite skrivet. Tanken var ju att jag på semestern skulle komma i alla fall några kapitel fram i boken jag skriver men jag har haft så mycket annat för mig. Men när man tänker tillbadet funnits dagar som bara runnnit bort i lättja då man kunde ha plottrat ner några rader. Så det ska jag göra nu. Jag ska ta min väska och min nya anteckningsbok och några pennor och sätta mig nere på Torstens och skriva och dricka kaffe. I kväll ska jag hem till Jens och Jana och spela rollspel. Och förhoppningsvis kanske man kan få ett bra tips på en vegetarisk middag jag kan laga till på fredag.

Av kent johnsen - 3 augusti 2009 09:41

Nu på morgonen har jag klippt naglarna med nagelsax för första gången i mitt liv tror jag. Det måste innebära att den dåliga ovanan att konstant bita på naglarna är besegrad och det är alltså dags att ta itu med nästa dåliga ovana. Nu när jag vet att jag spöat skiten ur en av dem så känner jag mig peppad att ta itu med resten. Kom an bara era uslingar till ovanor! Jag plockar er en efter en!

Av kent johnsen - 2 augusti 2009 23:51

Nu är jag nyss hemkommen från en fin dag i Kristianstad där jag fick träffa Leona. Det var underbart. Jag fick också träffa hennes familj och de var väldigt trevliga. De bets inte i alla fall. Och människor som bjuder på gräddtårta med sex lager måste vara bra människor. Jag älskar tårta. Förhoppningsvis gjorde jag också ett bra intryck på svärmor. Men det tror jag nog...


Nu ska jag sova och sova lite till.

Ovido - Quiz & Flashcards