lord K

Alla inlägg den 12 augusti 2009

Av kent johnsen - 12 augusti 2009 23:00

Igår lyckades jag och Leona lägga en pusselbit till och kunde därmed träffas. Eftersom båda jobbar på var sin sida om Skåne och jag jobbar skift och hon efter schema så blir det en hel del kalenderbitande för att hitta luckorna och möjligheterna. Så när jag kom hem från jobb vid tjugo över tio på kvällen plockade jag upp henne.


Det var nära ögat att vi inte kunde träffas förrän den andra eller tredje september eftersom hon åker till Jokkmokk i slutet på nästa vecka men tack vare arbetskamrater som inte harnågot emot att byta skift till deras fördel en fredag så kan jag åka ner till Malmö nästa torsdag efter jobb och träffa henne innan hon åker.


Allt är på gång nu... Den tjugoandra firar jag och två kompisar vårt trettiofyllande ute på krogen. Samma kväll, på samma krogär det singer-songwriterkväll och jag ska spela munspel. Den tjugoåttonde ska jag spela med McNightmares på El Greco och dagen efter på Maskerad. På söndagen ska jag hem till min syster och Jonas och dricka kaffe. Det kommer bli en hård helg det där.


Men det är du och nu är nnu och nu ska jag lägga mig i min säng och läsa rollspelsbok.

Ovido - Quiz & Flashcards