lord K

Alla inlägg den 22 augusti 2009

Av kent johnsen - 22 augusti 2009 11:49

Nu har jag slappat hela förmiddagen. Jag har surfat runt, lyssnat på radio och druckit tre koppar kaffe. Hur lugnt som helst. Men jag kollar på klockan och konstaterar att den börjar närma sig tolv och att det kanske vore en bra idé att rycka upp sig, duscha, borsta tänderna och hoppa i lite kläder. Eftersom det är spelning med logan krävs det ju rutig skjorta. Så ikväll är jag snäll i flanell.



Av kent johnsen - 22 augusti 2009 10:01

Ja det blev ju inte marsch i säng. Istället blev det utekväll och det var väldigt trevligt. Vi ska träffas runt ett-tiden idag för att spela igenom vårt set en sista gång innan vi ska på scen. Jag är alltid skitnojig innan. Jag får för mig att jag glömt varenda ton jag ska ta, att allt kommer låta skit och det är mitt fel och att jag kommer sitta där med mitt munspel och se ut som en idiot men av erfarenhet vet jag att när det väl gäller då sätter jag det.


Leona ringde och väckte mig idag. Bara för att berätta att hon kommit välbehållen till Jokkmokk.


I övrigt gillar jag ord. Jag gillar kluriga ord och några jag fastnat för nu och väntar på en ursäkt att använda dem är defenestrera, onomatopoesi och sabrera. Jag har ibland periodiska favoritord som man bara kan gå och smaka på som en slags sugtablett. Man gillar klangen av ordet, hur det ligger i munnen så man går och säger det då och då för sig själv.


Eller så är jag bara lite knäpp.

Ovido - Quiz & Flashcards