lord K

Alla inlägg den 7 augusti 2009

Av kent johnsen - 7 augusti 2009 17:13

Nu är moussakan i ugnan och den blir precis klar när Leona kommer. Underbart. Jag börjar misstänka att jag är lite bättre i köket än vad jag tror att jag är. Det är ingen röra eller nåt. Allt jag använt är diskat och jag har gått ut med soporna också. Fan vad duktig jag känner mig. Nu kan jag slappna av och bara vänta på att köksklockan ringer. Så det blir bra musik och en kall öl. Jag kommer stå på min balkong där det fläktar lite grann för min lägenhet är så nära en bastu man kan komma utan aggregat och träpaneler.

Av kent johnsen - 7 augusti 2009 00:54

I kväll... Eller rättare sagt igår kväll var jag ute med mina kompisar på uteservering och drack öl och snackade skit. Jag älskar det. Verkligen.

Men det jag ser fram emot mest just nu är att om mindre än 18 timmar så kommer min älskling hit och då har jag fixat vegetarisk moussaka (tack Jana) för oss att avnjuta. Eller rättare sagt. Det kan bli för oss att avnjuta men det kan lika gärna gå åt helsike. Jag litar inte på mina förmågor i köket vilket i och för sig gör att jag anstränger mig mer. Blir det skit beställer vi pizza. Det har hänt förr när man känner sg modig nog att experimentera med maten.


Efter det bär det av till vejbystrand för att se när kompisarna spelar Beatles. Det kommer bli kul.

Ovido - Quiz & Flashcards