lord K

Alla inlägg under april 2009

Av kent johnsen - 14 april 2009 20:03

Fan vad det är en massa måsten i lägenheten. Disken diskar inte sig själv och Kläderna blir inte rena i korgen. Katthåren blir tussar som inte gömmer sig. Och jag palllar inte. Det krävs så lite för att allt ska kännas övermäktigt och man känner sig som en dålig människa som inte tar itu med så enkla saker.


Vad fan ska man göra?

Av kent johnsen - 14 april 2009 18:52

Jag har ringt DELL igen. Min dator måste fixas. På torsdag kommer en man hit som ska byta ut min hårddisk. Efter det så borde det... nej då skall det fungera felfritt annars häver jag fanimig köpet.


Tomas och Emelie var här och gjorde karaktärer till Vampire. Tyvärr sammanfaller spelkvällen med packmöte men vad ska man göra. Man kan inte vara överallt. Jag får göra det jag lovade först helt enkelt.

 Det var i alla fall trevligt att ha dem här även om det bara var som kortast.


Jag provade också att ha katterna ihop lite när vi var några fler ögon men jag fick sära på dem igen. Jag har ingen aning men jag tror det är dåligt när den ena biter den andra i rumpan.

Av kent johnsen - 13 april 2009 14:40

Att man aldrig lär sig... Jag plockade fram mitt påskägg jag fick av min syster. Och jag åt såklart för mycket för fort så nu mår jag bara illa. Typiskt.

Av kent johnsen - 13 april 2009 11:47

Idag har jag vaknat alldeles för tidigt med tanke på att jag inte somnade förrän klockan tre inatt. Var uppe redan vid halv nio. Men jag har i alla fall varit effektiv och arbetat på min vampirekampanj. Det går framåt. Just idag har jag fokuserat på att få lite mer kött på benen på spelledarpersonerna. Snart är jag klar med de viktiga så sen ska det bara bli lite småanteckningar om de mindre viktiga.


Men vid fyra är det spel hemma hos Stoffe. Det ska bli kul men nu måste jag fortsätta med mitt. Helt plötsligt är det spelkväll och då vill jag inte vara oförberedd.

Av kent johnsen - 12 april 2009 17:06

Ughh... Det verkar som om det blir en riktig sunkdag om jag inte tar tag i mig själv snart. Jag har legat på soffan och bara blivit varmare hela dagen. Det är inget bra på tv men jag har legat och glott ändå. Dåliga jag. Inga kakpoäng till mig idag.

Av kent johnsen - 12 april 2009 10:49

Igår var det god påskmiddag med danskarna som var över. Det blev en hel del öl och snaps så jag har sovit på mina föräldrars soffa inatt. Nu har Claus och resten av danskarna åkt hem så nu är det bara jag och katterna i lägenheten igen. Och en liten röra som jag få ta itu med vid ett senare tillfällle. Men det är lugnt i alla fall. Visst var det sjukt kl att ha honom här men det är rätt skönt att han åkt också. Jag får väl ta och hälsa på honom i Kolding nästa gång.


Nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen. Kanske gå ner på stan och ta en glass.

Av kent johnsen - 11 april 2009 16:05

Det har blivit en riktigt seg morgon. Äh. Klockan är fyra på eftermiddagen och jag har inte accepterat att det blivit  eftermiddag. Jag och Claus har inte gjort ett smack idag och det lär väl fortsätta så tills det är dags att åka till föräldrarna och äta påskmiddag.


Jag insåg att släpa med Claus på en massa hittepå som jaginte vanligtvis gör bara för att han är här inte var rätt. Istället har vi bara umgåtts så som grabbar gör.

Av kent johnsen - 10 april 2009 13:08

Det blev riktigt kul igårkväll. Istället för att förfesta nån annan stans kom folk till mig istället. Claus skulle givetvis sprida kunskapen om skillnaden på faetter och kusine tilll Dennnis stora glädje.


Men men... Idag kommer också vara full av slappe och ölande.

Ovido - Quiz & Flashcards