lord K

Alla inlägg under april 2009

Av kent johnsen - 20 april 2009 11:48

Jag har ringt DELL idag och kommer förhoppningsvis komma närmre en lösning på mitt problem. Just nu kör jag efter deras rekommendationer ett stresstest på min laptop. Tyvärr verkar det som om det fungerar felfritt. Det hade varit så otroligt skönt att få reda på exakt vad det är som gör att mitt spel inte fungerar.


Jag är nog lite för snäll för att ligga på och ryta att jag vill ha en ny dator. Jag förstår ju att man måste ta reda på vad det är som är fel innan men bytar ut saker, men jag är bara så trött på att betala för något som jag knappt kan utnyttja för att datorn krashar.


Det är två timmar tills jag ska köra katterna till veterinären för deras andra vaccinspruta och tills dess hoppas jag att datorn tiltar.

Av kent johnsen - 19 april 2009 21:56

Så har man varit i good old DK hela dagen med familjen. Eftersom jag inte träffar släkten så ofta blir jag lika förvånad varje gång att alla mina små flick-kusiner faktiskt växt upp och inte är de små fnitterpaket de en gång var. De har körkort och de jobbar på bank och allt annat möjligt. Det får  en att reflektera lite över hur gammal man egentligen själv har blivit. Jag känner mig inte så gammal. Det är kanske så att de växer ikapp en.


Det bestämdes också när jag var över att jag ska hälsa på Claus om fyra veckor. Han fyller år den fjortonde maj och den helgen ska jag bo hos honom. Det kommer bli kul. Hoppas jag kan få ledigt den torsdagsnatten. Tyvärr får jag dock ställa in resan ner till Malmö på fredag. Jag blir tvungen att prioritera då jag inte har rådmed bådda delar

Av kent johnsen - 19 april 2009 07:06

Igår spelades det rollspel hos Jens. Mannen är ett geni som spelledare kan jag påstå utan att skämmas. Det var underhållande och spännande. Det är få gånger som man sitter i en soffa och småhoppar och försöker inte att vifta med armarna för att det är så spännande.


Vi slutade dock lite tidigare då man skulle upp tidigt idag. Min kära faster har fyllt femtio så vi ska dit på födelsadagslunch med hela tjocka släkten.

Kommer bli kul. Jag ser fram emot att träffa Claus igen men också kusin Louise som jag snackat en del med över msn.

Av kent johnsen - 18 april 2009 11:02

Tänkte lägga till en bild jag fibblat med i photoshop som beskriver stämningen i Frankfurt am Main när jag styr över världen och spelarnas välbefinnande.

Av kent johnsen - 18 april 2009 10:57

Spelet igår gick bra. Som vanligt blir det lite knaggligt i början men det ska nog bli fart på det så småningom. Tomas var som förväntat mest aktiv men han fick lite mothugg och det är bra. Jag får göra det lite svårare för honom än för de andra tror jag. Jag fick i alla fall bra kritik och spelarna tyckte det kännes välarbetat. Hade de tyckt annat med tanke på hur mycket research jag gjort hade jag blivit lite sur.


Idag är också testdag för att börja spela EVE online igen efter jag fått bytt hårddisk på datorn. Måtte det bara funka nu... Jag ska spela oavbrutet till tretiden då jag ska hem till Jens och Jana och spela i andra avsnittet av Jens geniala rollspel Alpha Omega. Hoppas på gåshud ikväll också.

Av kent johnsen - 17 april 2009 14:36

Om bara tre och en halv timme ska jag spelleda rollspel i Helsingborg. Det är första gången på länge och allra första gången jag spelleder Vampire the Masquerade. Ska bli spännande. Jag har arbetat rätt så mycket på settingen och jag hoppas att det jag gjort är tillräckligt. Annars får man ju improvisera allt eftersom antar jag. Så fram tills dess ska jag bara ta det lugnt och kela med katterna.

Av kent johnsen - 16 april 2009 14:44

Nu har jag en ny hårddisk i datorn. Teknikern var här och jag tvingade honom att installera windows åt mig också. Nån valuta ska jag ha för pengarna jag lagt ner. Nu sitter man och återinstallerar allt man blivit av med vilket är förbannat jobbigt.


Egentligen vill jag bara ner på stan och ta en öl i solen. Och egentligen... vad hindrar mig? Det tror jag att jag gör. Det är ju ändå torsdag.


Och för övrigt var jag jätteduktig igår och diskade.

Av kent johnsen - 15 april 2009 15:03

Idag måste jag ta itu med saker. I alla fall disken. Imorgon kommer en tekniker från dell för att byta hårddisk och man vill ju inte visa upp sitt hem helt stökigt och vidrigt.


Idag har jag också varit smart och köpt stift till mina pennor för första gången på år. Innan har jag lyckats förlägga pennor när stiften i dem är slut för då är de ju inte intressanta längre. Idiotisk...

Ovido - Quiz & Flashcards