lord K

Alla inlägg den 8 april 2009

Av kent johnsen - 8 april 2009 22:41

Jag sade att jag skulle fixa bilen och det fick jag gjort. Jag tankade, fyllde på olja, pumpade däcken och tvättade bort all måsskit som satt lite här och var. Sen fick jag lite tid på jobbet... Eller, jag tog mig tid på jobbet till att dammsuga och putsa av insidan också. Det kännns inte riktigt som min bil längre.


På väg hem från jobbet åkte jag inom statoil för att köpa en wunderbaum som pricken över iet. Men de hade inte doften jag ville ha. "Ny bil-doft." Däremot hade de en massa äppeldoft kvar. Varför tillverkar man den doften? Man vet att doften kommer lukta syntetiskt och det är bara okej om det är just ny bil eller citron. Lime kanske på sin höjd. Men syntetisk äppeldoft är vidrigt.


Ikväll blir det bara mys. Eftersom jag varit duktig har jag köpt mig en liten chokladkaka och en läsk. Så nu sitter jag i mysbyxor och lyssnar på radio. Jag ska läsa lite regelbok innan jag går till sängs. Jag lovade en vän idag att vara spelledare för en liten grupp spelare om någon månad.

Av kent johnsen - 8 april 2009 10:25

Fan vad det är både irriterande och småpinsamt när man inte har tillräckligt mycket pengar på kortet när man står i kassan i affären med lång kö bakom sig. Jag gjorde i alla fall rätt och ringde inte telefonbanken där och då och började plocka bort varor samtidigt som folket i kön genererar ett kollektivt åskmoln. Jag packade ner sakerna och fixade pengar utanför medan kassörskan vaktade mina varor. Typiskt att man glömde punkten "-kolla saldo." igår natt när man gjorde sin lista.


Igår kväll var Ida här en sväng på folköl och cigg efter jobbet. Hon kom över under förutsättningen att det bara var som kompisar.. Jaja. visst. lugnt för  min del. Det var trevligt. Vi pratade om katter och kärlek och kärleken till katter.


Nu ska jag dricka upp mitt morgonkaffe, borsta tänderna och tvätta magen på min ena katt. Sen ska jag fixa med bilen.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards