lord K

Alla inlägg under juli 2009

Av kent johnsen - 22 juli 2009 11:17

Nu har jag pratt med min syster och hon hämtar inte hunden förrän i morgon förmiddag vilket gör mig öppen för konsert ikväll. Underbart.


En sak som inte är underbart är hur kvavt det är i min lägenhet. Jag har bara varit uppe några timmar och det är redan dags att byta tröja. Det känns som om jag håller på att rinna bort, smälta eller helt enkelt ånga bort. Och ovan i köpet har jag fått envisa ryckningar i mitt högeröga. Hur jag än försöker slappna av i ögat, massera mitt ögonlock, grimasera eller blinka supersnabbt många gånger ger de sig inte.


Det enda roliga med ögonryckningar som syns är att folk blir lite illa till mods när man stirrar på dem... Fast det behövs det nog inte ögonryckningar för egentligen... Ja ni vet vad jag menar. :)

Av kent johnsen - 22 juli 2009 07:19

Vi blev klara med listan för den stora skattjakten igår. Vi kände att det var nödvändigt att göra vissa revideringar så nu är den mer välbalanserad. Idag, när jag är klar med tvätten, ska jag och Basse ut på stan och reka en massa saker. Prata med folk och lite annat.

Och klockan sex ikväll ska jag iväg med gänget på konsert. Kristian Kjellvander ska spela. Det kommer bli bra. Hoppas bara att min syster inte behöver hämta sin hund ikväll bara. Det kan bli lite knivigt.

Av kent johnsen - 20 juli 2009 09:13

Jag har insett att bara för att det är semester så är det ändå saker som behöver göras. Tråkiga saker. Och det är nog bäst om man tar itu med dem så fort som möjligt. Så idag blir det bokning av tvättid och viss städning. Jag har en massa ärenden jag måste springa, saker jag skjutit upp allt för länge. Det är bara så svårt att ta sig i kragen när man först ställt in sig på att ta det så lugnt som möjligt.

Av kent johnsen - 18 juli 2009 20:32

Ella ligger nu i mitt kök efter hon har fått mat. Mina katter håller henne under sträng uppsikt som den inkräktare på privat territorium som hon är  ifall hon skulle få för sig nåt dumt. Jag tror det kommer ta en dag eller två innan de i alla fall accepterar hundens närvaro. Att de ska bli kompisar är nog att önska för mycket.


Jag var ute på en lång promenad med henne och vi hamnade nere på ängen där Tullakrokfestivalen brukade vara. Eftersom det inte blir någon festival i år var det ändå en liten skara som samlats och spelade musik. Det var trevligt så där var vi ett litet tag.


Nu ska jag ut på krogen och då kommer jag stänga en dörr mellan katterna och hunden bara för säkerhets skull.

Av kent johnsen - 17 juli 2009 19:46

Idag var det badpremiär för mig. Jag var  ett litet tag med sedan blev det mest ligga på stranden och tycka synd om mig själv ty jag var bakfull som ett as. Dock är det dumt att somna på stranden även om solen inte var framme direkt. Jag är kräftröd över både rygg och framsida. Huvudvärken börjar först släppa nu efter en dusch och tre timmars sömn.


Nu blir det i alla fall en barnpizza och film hemma hos Basse och Jeppi. Den kycklingbaguette jag skulle ha till lunch på stranden tog jag bara en tugga av. Så det enda jag ätit idag än så länge är tre rostade mackor och två koppar kaffe vid niotiden i morse.

Av kent johnsen - 16 juli 2009 12:03

Min syster kommer snart på besök. Hon ska ta med sig sin rottweiler Ella för att se hur den går ihop med mina katter. Jag ska nämligen vara hundvakt i tre dagar och jag hoppas det kommer gå smärtfritt. Jag är inte så orolig för mina katter men jag är lite orolig för hunden. Jag har klippt klorna på mina kisar idag just för att minska risken för klösmärken på hunden. Just klippningen, som inte var särskilt uppskattad hr resulterat i långa rivsår på min mage. Detta var sista gången jag ger mig in i den leken med bar överkropp.


För övrigt har jag blivit av med en av mina dåliga vanor. Mina naglar har börjat växa. Det känns ovant. Jag gick också utan att röka i fem dagar tills jag festade en kväll. Men nu blir det att ge sig i kast med det igen. Kom igen nu beslutsamhet, jag vet att du kan...

Av kent johnsen - 14 juli 2009 11:47

Jag kom hem i söndags kväll, trött som attan. Igår sysselsatte jag mig hela dagen tillsammans men Basse. Vi  har börjat planera en skattjakt. Leken heter på engelska scavenger hunt, vilket är en mer korrekt benämning. Den första augusti ska ett antal lag under några timmar försöka få ihop en massa saker från en lista vi delar ut. Flest poäng vinner. Enkelt. Givetvis kombineras allt detta med roliga påhitt och öl och skratt.


Jag har aldrig riktigt planerat något sånt här innan men hur svårt kan det vara?

Av kent johnsen - 10 juli 2009 15:07

Äntligen är det semester. Som jag har längtat. Framför mig har jag fyra veckor av tomhet som bara väntar på att fyllar av avkoppling och kul.


Om några timmar ska jag och min svåger bege oss till Polen över helgen och det ser jag fram emot. Nu måste jag fortsätta pula lite här hemma så att lägenheten är fin när jag kommer hem.

Ovido - Quiz & Flashcards