lord K

Alla inlägg den 24 juni 2010

Av kent johnsen - 24 juni 2010 10:00

Man sitter där med den nya TVn framför sig. Det är en platt plasmahistoria och man är så nöjd. I handen håller man fjärrkontrollen och har bestämt sig för att programmera in alla kanalerna på rätt plats. Sån där automatisk inställning som TVn gör själv är ju helt knas. Vem vill ha Åttan på kanal ett och Cartoon Network på den andra? Så man går in  menyer för inställningar och påbörjar sökandet efter de kanaler som saknas och som ska passas in på rätt plats för att man ska få en tillfredsställande TVupplevelse.


Det är då man upptäcker att man har ett problem. Ett irriterande problem. REKLAM. När det är reklam på kommersiella kanaler så visas inte kanalens logga uppe i högra hörnet. När man sitter där och ska spara kanaler och det är reklamavrbrott efter reklamavbrott så är man fryst. Låst. Och aldrig förr har reklamen varit så lång. Efter vad som verkar vara en halvtimme kommer det istället jinglar för kommande program och man kan pusta ut och spara. Tills nästa kanal med reklam kommer upp. Var ska den sparas? Vilken kanal är det där? Det är bara att vänta ut de glättiga reklamerna med fjärkontrollen i hand.


Det är när man har sådana här problem. Eller rättare sagt. När man uppfattar att det är ett problem överhuvudtaget som det efteråt slår en... Fan vad bra jag har det egentligen om det där var mitt största problem för dagen.

Ovido - Quiz & Flashcards