lord K

Alla inlägg under september 2009

Av kent johnsen - 7 september 2009 16:56

Jag och Basse ska spela på Nicks på fredag så nu måste vi repa en massa innan fredag. Och med mitt schema så är det idag och imorgon kväll. Det är premiär för deras after work där och det kommmer bli kul att spela det som aldrig riktigt blev spelat i sommar.


I fredags så blev mitt c-munspel utslitet och jag har varit inne idag och köpt ett nytt. Nu ska jag iväg.

Av kent johnsen - 6 september 2009 00:07

I fredags var det då födelsedagsfest. Jag blev trettio år gammal. I Danmark sägs det att om man varit snäll så är det fint väder på ens födelsedag och efter det måttet så måste jag varit ganska nedrig detta året. Det regnade och blåste. Först på natten klarnade det upp och med tanke på att jag är född just tio i tolv på natten så kanske det ligger lite sanning i det hela. Mina närmsta vänner och mina närmsta släktingar dök upp förutom två styck som tyvärr fick stanna hemma och vara sjuka. Maten var god, mina presenter var precis vad jag önskat mig.


Det bästa av allt den kvällen var ändå när jag Dennis och Basse spelade och sjöng och min släkt för första gången fick höra vad det är jag gör. Och de blev positivt överraskade för att uttrycka sig lugnt.


Leona fick träfffat min släkt och blev riktigt tajt med min mor. Dennis och farsan hade skitkul... Allt bara var bra. När jag och Leona kom hem på morgonen blev jag lite sentimental över allt som är hur bra som helst i mitt liv just nu. Det måste vara nåt med åldern tror jag...

Av kent johnsen - 3 september 2009 10:22

Det finns få saker som jag hatar men en av dem är idioter bakom ratten. Speciellt de som kör på den sträckan jag pendlar på för att komma till jobbet varje dag. Fenomenet är detta. Vägen är övervakad av ett antal kameror och idiotbilisters tankebanor går då såhär kan jag tänka mig:


"Ojojoj. Kameror. Då är det bäst att lugna ner sig. Jag håller sjuttiofem så är det god marginal så jag inte blir fotograferad."


Att de senhar en kö efter sig som inte kan komma förbi är de totalt ovetande om verkar det som.


Men på en annan punkt... Jag har varit på tippen idag. Det var skönt att äntligen få det gjort. Min gamla stereo och de fyra slitna högtalarna åkte. Jag blev också av med den gamla datorn som legat och kasat runt i mitt bagage i två år. På tiden. Alla mina gamla kläder åkte också.


Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar och ska snart börja möblera om inför morgondagens trettioårsfest. Och om några timmar kommer min älskling.

Av kent johnsen - 2 september 2009 22:32

Jag hörde på radion idag att Disney ska köpa Marvel. Jag är orolig för vad detta innebär. Disney innebär inte längre endast Kalle Anka, Musse Pigg och den lilla Sjöjungfrun. Det innebär numera ochså Helylle och återhållsamhet. Jonas Brothers, Hanna Montana. High School Musical och annat ont. Nu ska alltså Wolverine, Punisher och Spiderman sälla sig till deras skara. Hur ska detta sluta? Man får hoppas att Disneykoncernen har vettet att låta Marvel göra det de gör bäst och bara sitta i bakgrunden och håva in cash utan att blanda sig.


Hade det bara varit serietidningar tror jag inte Disney hade brytt sigmen nu är det ju populärt att göra film på klassiska och nya seriefigurer. Ska råheten försvinna? Det har inte varit så rått än men det får för min del inte gärna bli barntillåtet á la Star Wars episode I. Kurvan går åt fel håll. Fantastiska fyran-filmerna var mesiga. Wolverine var i stort sett småsnäll och bara lite grinig i sin egen film. Var var monstret som sket i alla utom sig själv? Ben Affleck spelade Daredevil. (Det är i och för sig gammalt nu men ändå...)


Känns som om man får läsa på lite om det här.

Av kent johnsen - 2 september 2009 08:47

Jag har tagit ledigt på torsdag och fredag för att kunna fixa inför min födelsedagsfest och därför är det "fredag" idag på jobbet. Det är så skönt med korta veckor och man börjar alltid tänka löjliga tankar som "Varför kunde det inte alltid vara så att man jobbar tre dagar av sju och tjänar lika mycket?" De är löjliga för man sätter dem i kontexten att man skulle ha kvar samma jobb och jobba tredagarsveckor. Jag menar... Det finns människor som jobbar tio minuter i veckan och tjänar hundra gånger mer än mig i lön. Förmodligen människor som jobbar med sin dröm.


Man skullle komma på en snilleblixt. Man skulle haft en aha-upplevelse, ett uppvaknande och inse vad som är ens dröm, något som just nu är ett rätt så suddigt begrepp. Och hoppas på att det är något som kan generera massa med cash... Äh förresten. Det räcker om det är något som gör mig lycklig att göra på arbetsveckorna.

Av kent johnsen - 1 september 2009 22:48

Jag ska som tidigare nämnt flytta om två veckor och det som skiljer sig från de fyra gånger jag flyttat innan är att jag nu vill göra av med mer saker än vad jag någonsin viljat göra förut. Mitt köksbord, min soffa och fåtölj, stereon och fyra högtalare. Minst en bokhylla och en kryddhylla. En gammal trasig vinylspelare och en trasig datorskärm som inte har blivit slängda av någon anledning. Förmodligen ryker en del av porslinet också. Glasen som inte får plats i den nya lägenheten spar jag i källaren. Alla lådor kommer användas som förrådslådor efter flytten till mina kära serietidningar.


När jag var yngre försökte jag få ihop alla nummer av serietidningen MAGNUM. Jag lyckades inte men det var inte långt ifrån. De hade serier som Akira, Preacher, Axa, Liftarens guide till galaxen och Judge Dredd. Det var hur coolt som helst men nu har de legat i källaren på grund av platsbrist i jag vet inte hur många år. Nu kommer de få sällskap av en masssa gamla Larson, Serieparaden och marveltidningar. De enda serietidningar och album jag kommer ha uppe är mina Preacher, Édika och Pondus. De sistnämnda i låda. Prydligt ska det vara.

Av kent johnsen - 1 september 2009 10:02

Jag måste fixa lådor. Eftersom jag snart flyttar så behövs det en hel del lådor till mina saker. Även om min nya lägenhet ligger på samma våning i samma trapp och flytten kommer bli den lättaste jag varit med om så tror jag ändå att det underlättar om jag har packat lite mer än mina filmer, cdskivor och lite böcker...


Nu kom jag på att jag måste ringa telia och elbolaget också... ojoj...

Ovido - Quiz & Flashcards