lord K

Alla inlägg den 28 september 2009

Av kent johnsen - 28 september 2009 15:01

Idag kom jag att tänka på lukter jag tycker om. Inte de vanliga som är för uppenbara såsom nybakade kakor och lukten av mat när man är hungrig. Inte heller lukten av rökelse eller en wunderbaum. Nej. De lite mer ovanliga lukterna som kanske inte alla håller med om att det är väldoftande. Jag gillar lukten av bensin. Det är barndom. Jag växte upp bakom en bensinmack. Jag gillar lukten av en ny bok. När man får hem den och öppnar den nånstans i mitten och lägger ner näsan och andas in trycksvärtan. Mmmm. Av någon anledning fick jag också upp i minnet lukten av ett nyöppnat paket av gula skolblyertspennor. Jag vet inte om jag kan erkänna att det är en favorit men den dök upp bland alla andra lukter så min näsa kanske vet bättre än mig. Lukten av kudden Leona legat på när hon inte är här är såklart en favorit...


Det är kul att tänka på sådana här saker. Jag kan inte komma på fler på rak arm just nu men jag hade en hel del fler i förmiddags när jag jobbade.


Ikväll blir det rollspel hemma hos Jens och Jana. Det var alldeles för länge sedan jag var med där men vad ska man göra när man jobbar skift och har en massa andra saker som kräver ens närvaro. Idag kan jag i alla fall vara med och det ska bli skitkul.

Ovido - Quiz & Flashcards