lord K

Alla inlägg den 25 september 2009

Av kent johnsen - 25 september 2009 08:49

Nu är den gamla lägenheten besiktigad och betyget var: "Generellt dåligt städat". Vad fan. Det tycker inte jag. Okej att jag missat lite grann men på det stora hela tycker jag att det var okej. Det som såg värst ut var en braspanna som jag måste gå lös på med svinto. Annars var det lite smuts på en dörrgavel, under skåpen i köket hade jag missat att torka och i vardagsrummet fanns det i stort sett osynligt spindelnät. Jag hade också glömt att torka ovapå kylskåpet och that´s it. Generellt dåligt... Jag säger som von Anka... "Bah humbug!"


Jag får gå in och fixa det där sista nu. Vad kan det ta? Tio minuter max? Om man bortser från braspannan då eftersom jag inte har svinto hemma.


Men det är ändå skönt att ha det bakom sig och kunna ägna sig åt att få mer ordning i den nya lägenheten nu. Den har blivit lite överfull de senaste två dagarna. Men jag har ju ändå helgen på mig att fixa och dona.


Det lustiga är att strax innan jag lämnat från mig min gamla lägenhet och innan jag egentligen installerat mig till fullo i den nya så har jag och Leona redan satt upp oss i kö till en ny gemensam lägenhet. I och för sig bara hos en värd men ändå. Så det kanske blir flytt snart igen. Men då har jag ju inte hunnit smutsa ner denna lägenheten så mycket kan man tycka.

Ovido - Quiz & Flashcards