lord K

Alla inlägg den 6 september 2009

Av kent johnsen - 6 september 2009 00:07

I fredags var det då födelsedagsfest. Jag blev trettio år gammal. I Danmark sägs det att om man varit snäll så är det fint väder på ens födelsedag och efter det måttet så måste jag varit ganska nedrig detta året. Det regnade och blåste. Först på natten klarnade det upp och med tanke på att jag är född just tio i tolv på natten så kanske det ligger lite sanning i det hela. Mina närmsta vänner och mina närmsta släktingar dök upp förutom två styck som tyvärr fick stanna hemma och vara sjuka. Maten var god, mina presenter var precis vad jag önskat mig.


Det bästa av allt den kvällen var ändå när jag Dennis och Basse spelade och sjöng och min släkt för första gången fick höra vad det är jag gör. Och de blev positivt överraskade för att uttrycka sig lugnt.


Leona fick träfffat min släkt och blev riktigt tajt med min mor. Dennis och farsan hade skitkul... Allt bara var bra. När jag och Leona kom hem på morgonen blev jag lite sentimental över allt som är hur bra som helst i mitt liv just nu. Det måste vara nåt med åldern tror jag...

Ovido - Quiz & Flashcards