lord K

Alla inlägg den 11 maj 2009

Av kent johnsen - 11 maj 2009 16:10

Nyligen hemkommen från gymmet och har slukat en fläskfilé. Nu håller jag på med en banan trots att apan på tv säger att jag inte ska. Ett kort intensivt pass på 35 minuter och fokuserat på en muskelgrupp. Jag måste säga att det känns på så många fler ställen än så. Men man känner att det tar och även om det inte var det roligaste jag gjort så kände man ändå ett endorfinrus mot slutet. I morgon ska jag dit igen och fokusera på en annan muskelgrupp.


Jag är ju för sent ute för beach 2009 som det heter men det är väl inte direkt det som är målet. Målet är att de snygga t-shirts jagköpte för några år sen ska börja vara snygga igen när de sitter på mig. Det är väl inte för mycket begärt? Jag tänker definitivt inte bli muskelberget.

Av kent johnsen - 11 maj 2009 09:23

Igår fick jag ett sms från Jennie där hon avbröt den lilla start på relation vi hade. Det är otroligt trist men eftersom vi inte träffats än så blir det nog lättare att gå vidare. Jag lägger min fokus på att sikta på helgen istället. DÅ ska jag till Danmark och hälsa på Claus. Det kommer bli kul hoppas jag. I alla fall är det nattvecka och det är ofta lugnt. Jag ska börja träna idag. Klockan halv tre ska jag iväg till gymmet med Charlie.

Ovido - Quiz & Flashcards