lord K

Alla inlägg den 9 maj 2009

Av kent johnsen - 9 maj 2009 22:59

Nu är jag nyligen hemkommen från släktkalas i högaäs. God mat och familj är trevligt men det är rätt så skönt att komma hem igen och ta det lugnt och lyssna på soft musik.


Vännerna är ute på stan misstänker jag och även om en liten del av mig vill ut så stannar jag hellre hemma ikväll. Ska träffa Jennie imorgon förhoppningsvis. Hoppas det blir av denna gången. Då vill jag vara på topp och inte bakis och seg. Blir kanske att skippa rollspelet då. Men det får det vara värt.

Av kent johnsen - 9 maj 2009 16:52

Idag har jag varit ute i skogen och spelat airsoft. Kanske inte så jobbigt egentligen men man märker hur mycket jobbigare allt blir när man är lite bakis. Jag och Charlie stack hem vid tre dock och sen har jag pratat en del med Jennie på msn tills jag kom ihåg att tiden fortfarande går och jag var tvungen att duscha och få på mig ordentliga kläder till min morfars födelsedagskalas ikväll. Jag tror inte det hade varit okej att komma i smutsig uniform, flottigt hår och allmän slitenhet till kalas.


Jag kanske kanske kommer att träffa Jennie ikväll. Om jag lyckas ta mig från morföräldrarna i god tid. Missförstå mig inte. Jag gillar att vara där men alla kalas har i stort sett samma konversationer. och så fort jag känner att jag stannat och inte är oartig för att bege sig och detta sammanfaller med att det bir av ikväll med Jennie, så sätter jag mig i bilen och flyger till Helsingborg.

Ovido - Quiz & Flashcards